02 Januari, 2008

Pink! I'm seeing pink!

| No comment


Hehehehe... Menda ni la yang aku dapat masa aktiviti bertukar² hadiah dengan kengkawan Jaquezee hari tuh. It was a PINK diary, finished with a lock on the other side. Girlish giler. Hahahaha... At first I was laughing at the gift, but then, I realised it was such a cute gift. Thanks to Yan, who gave it to me. I love it very much!

p/s: Apart from what Jaquezeean wrote in there, it still blank. Hehehehe... No way I'm going to write in there! (^_-)
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog