21 Januari, 2008

One more thing to do!

| No comment
Only one more thing to do before my problem solve. That is getting a new matress.

Huhuhuhu... I got this problem about a month ago. Pepijat yang datang entah dari mana mula menyerang tempat beradu aku. Kata orang, ada orang hantar benda tu kat aku, but wallahualam. Allah je yang tau. Dah pelbagai benda aku buat nak menghalau pepijat tu dari terus bermaharaja kat tilam dreamland aku tuh.

Now, this is my last option. Soon I will get rid of that old matress and I will buy a new matress. Dah tak tahan betul aku. Sekarang ni, semua barang² yang tak beberapa penting bagi aku dah banyak yang aku buang, termasuklah kerusi baldu yang aku guna untuk duduk depan pc ni. Now I'm using a plastic chair and it is not as comfortable as my valvet chair last time. But what to do!

p/s: Sapa ada cara nak menghalau pepijat, bagitau la aku ek!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog