22 Januari, 2008

One face, different action, different expression...

| No comment
A friend of mine that dear to me. Aku berpeluang berjumpa dengan dia selepas dia berhenti kerja tak lama dulu. Nampaknya, dia semakin ceria selepas berhenti dan membuat kerja² yang dia minat. Sempat aku snap gambar² dia semasa kami berjumpa, and he looked cool when I took his picture! Tak marah pun! Kikiki... Hahahaha... Mangsa aku yang pertama! (^_^!)


Thanks for the treat at Burger King. Nanti giliran aku plak blanjer ko. \(^_^)/
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog