07 Januari, 2008

Merajuk dan termerajukan...

| No comment
Waaaa... Cemana nak pujuk orang yang merajuk aaa??? Any idea? Aku tak penah nak pujuk orang yang merajuk ni la. Tak penah langsung terpikir yang ada orang yang akan merajuk dengan aku. Hehehehe... Rasa best ada, rasa tak best pun ada.

Why? Yang bestnya, aku rasa gak orang yang suka kat aku. Dan yang tak bestnya? Silent treatment! I can not deal with silent treatment!... Mati akal aku dibuatnya!

Meh la sesiapa yang nak menurunkan ilmu memujuk kepada aku!

Jangan sampai aku termerajuk udah la!!! (^_-)
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog