23 Januari, 2008

Komen.

| No comment
Aku dah aktifkan balik fungsi komen. Boh la apa yang korang nak boh kat ruang mengomen bawah situ. Aku tak kisah (ye ke?). Akan tetapi lah, kalau ada la komen yang ntah-hape-hape dan tak sedap mata aku ni memandang, mintak mahap ajer la ye. Akan aku tong sampahkannya... And satu lagi, you should have a google account to comment! (^_^!) Hehehehe...

Slamat mengomen dan mengomel!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog