26 Januari, 2008

Kena tebas!!!

| No comment
Hehehehe... Hari ni kena tebas kat konfrens YM ngan adik beradik aku!... Walah walah!!! Perst taim aku ber konfrens dengan derang buat julung² kalinya! Tapi lama kelamaan, masa dalam YM tu, aku kena tebas dengan adik² aku. Ayak!!! (x_x)

Tak salahkan derang pun. Sebab kebanyakannya memang salah aku sendiri. Tak perlulah aku elaboratkan ape mendanya. Biorlah aku ngan adik beradik aku jer yang tau. Hehehehe...

(^_^!)
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog