24 Januari, 2008

Hikmah!

| No comment
Hehehehe... Ada gak hikmah di sebalik ketidak-cutian aku pada Thaipusam hari tu. Kenapa? Sebab hari ni, aku dan semua warga kerja tempat aku mendapat berita gembira yang paling besh buat bulan nih!!! Apa dia? Hehehehe...

Kitaorang dapat kenaikan gaji. Yah ho!!! Aku dengan resminya telah naik gaji sebanyak 15% dan elaun tetap sebanyak RM150. Wallaweh!!! Banyak tu beb! pakcik kayo!!!! Pakcik kayo!!!! Hahahahaha...

Semua yang bekerja hari ni semuanya tersenyum gembira. Semua ketidak-puas-hatian tidak bercuti pada hari tu terbalas dengan setimpalnya!!!!

Tiang kayu!!!! (*^_^*)
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog