09 Januari, 2008

Gambar dinner yang kunun glamer!

| No comment



Posing ala² glamer sebelum berlepas ke Dewan Felda. Maut habesss!!!


Bergambar dengan Adli a.k.a. Madalitam


Dengan Nasrun dan tunangnya Mellisya si Sawan. Ahaks!

Tak ada apa yang istimewanya mengenai annual dinner KPJ ni. Kenapa? Sebab annual dinner kali ni bergabung dengan banyak² hospital KPJ. Ada dari Johor, Kelantan dan bla bla bla... Sebelum² ni, annual dinner hanya dibuat oleh APSH dan tak bergabung dengan hospital² lain. So majlis lebih meriah. Cuma dinner kali ni, meriah dengan orang² yang tak dikenali je. Anugerah pakaian terbaik pun tak der. Cheh!!!...

Aku nak mengambik gambar pun tak berapa seronok. Just ambik sebagai cukup syarat jer. Yang lain cuma menumpang kamera orang lain je...

So, dinner kali ni hanya sekadar so-so jer!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog