31 Januari, 2008

53

| No comment
Boleh tahan jugak post aku bulan nih. Termasuk dengan post yang ni, bulan ni aje dah 53 post yang aku buat. Hehehehe... Banyak pulak idea aku nak post menda² kat blog nih.

Esok dah bermula bulan baru pada tahun 2008. Februari. Nanti kita tengok pulak, berapa banyak post yang boleh aku buat untuk bulan Februari nanti...

(^_-)d
Tags :

Tiada ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Instagram Terkini

Arkib Blog