07 Januari, 2008

2 minggu dah!

| No comment


This photo was taken by Shahrul when I had my dinner last night. My appetite wasn't that good these few days.

Entah kenapa tetiba selera aku sedikit menurun. Tekak terasa loya jer. Habis gak asam aku yang aku beli kat Sogo tempohari. Ntah, derang tanya aku dah berapa bulan, so dengan selambanya aku cakap baru 2 minggu. Keh keh keh!!!

Waaa... Aku kelaparan! Tapi tekak tak mengizinkan!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog