31 Januari, 2008

53

53

53

Boleh tahan jugak post aku bulan nih. Termasuk dengan post yang ni, bulan ni aje dah 53 post yang aku buat. Hehehehe... Banyak pulak idea ak...

Destination: Subang and Damansara

Destination: Subang and Damansara

Destination: Subang and Damansara

Sebagaimana yang dah aku plan semalam, aku akan ke Subang Jaya. Untuk apa? Biasalah kerja. Ingatkan nak pergi sehari lebih awal, tapi orang ...

Ampang ke Subang...

Ampang ke Subang...

Ampang ke Subang...

Hari ni, perjalanan aku mungkin agak jauh dari hari² biasa. Tapi, tak jugak sebab dalam sebulan aku mungkin akan ke sana dua atau tiga kali....

30 Januari, 2008

TTDBID Part 7

TTDBID Part 7

TTDBID Part 7

Final Fantasy, Metal Gear Solid... 2 of my favourites game than any other games that I played. Setiap kali aku bermain game ini, terutamanya...

29 Januari, 2008

Hujan...

Hujan...

Hujan...

Hujan... Kenapa hujan slalu buat hati menjadi sedih?

Yay!!! Dah sampai!!!

Yay!!! Dah sampai!!!

Yay!!! Dah sampai!!!

Akhirnya, penantian aku sudah pun berakhir. Tilam baru aku sudah pun sampai kat rumah kejap tadi. Beshnyer... Malam ni boleh tido dengan ama...

Lightning

Lightning

Lightning

Isn't she georgeous? Hehehehe... I guess, I won't find someone like her in the real world. Only appear only in fantasy and dreams...

Lonely Finds Me...

28 Januari, 2008

Arghhh... Penatnya!!!

Arghhh... Penatnya!!!

Arghhh... Penatnya!!!

Penatnya aku berjalan mencarik kedai jual tilam! Akhirnya... selepas aku nak dekat 2 jam aku berpusing² dan berlegar², dapat jugak aku tilam...

27 Januari, 2008

Night life?

Night life?

Night life?

Hari dah semakin petang bila aku balik dari tempat kerja. Then terima panggilan daripada Lia mengajak aku dan kengkawan untuk ke Sunway Lago...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog