18 Disember, 2007

Peace at last? We'll see...

| No comment

Everything went well today. Meeting hari ni ngan Mayban Fortis Holdings Bhd. berjalan lancar. Seronok rasanya dapat selesaikan benda² complicated daripada terus menyemakkan kepala aku yang memang dah sediakala berserabai. So, lepas ni, takkan ada la amount² dan ageing² menyakitkan hati. Aku boleh tidur dengan tenang lepas ni...

Back at home, when I wrote this thing, someone called me. Which suprisingly from the one that I thought would not return my message. So, I put on hold writing this thing up and layan berborak ngan dia, which in my thought; well okay! At least I got a respond! Hehehe... Well, kinda nice tho!

Lalala... After this, if my message won't get a reply, I want to geget tinger dia. :p

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog