31 Disember, 2007

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat tahun baru 2008. Semoga tahun baru ini penuh dengan semangat dan keazaman yang jitu!!! p/s: Aku nak cepat. Aku nak keluar ngan memem...

30 Disember, 2007

New memory stick...

New memory stick...

New memory stick...

At last, after few months without nothing to play on my PSP, my PSP got a new 4GB memory stick. I've been waiting to replace my old one ...

Is this a blog supposed to be?

Is this a blog supposed to be?

Is this a blog supposed to be?

Like always, went to work at 7.35 am. My eyes was so sleepy, I couldn't get ot open. I was sleeping in the train till I got to Ampang st...

28 Disember, 2007

Completion.

Completion.

Completion.

Aku dah berjaya mendonlod dengan jayanya kesemua episod season pertama siri hit tv "Heroes". First season nih semuanya ada 23 dan ...

Butak!

Butak!

Butak!

Aku dah botak kembali. Botak untuk meringankan kepala, supaya lebih banyak idea akan keluar dari kepala batu ini. Memerah tumpuan supaya ota...

Entahlah!

Entahlah!

Entahlah!

Dah lama rasanya tak buat posting. Yang ada pun just cut-and-paste. Tak ada apa yang hendak di sharekan. Rasa macam kepala ni dah kosong wal...

27 Disember, 2007

"A song for you..." - Carpenters

"A song for you..." - Carpenters

"A song for you..." - Carpenters

I've been so many places in my life and time I've sung a lot of songs I've made some bad rhyme I've acted out my love in sta...

25 Disember, 2007

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Sebuah cerita yang aku ambik dari buletin Friendster. Terkedu gak aku baca pada mulanya. Dan aku terasa syahdu dengan kesetiaan seorang kawa...

24 Disember, 2007

Me and Jaquezee

Me and Jaquezee

Me and Jaquezee

Walaupun aktiviti ni dah lama berlalu, aku tetap nak masukkan gambar² aku dan Jaquezeean waktu main bowling tempohari...

As long I am satisfied!

As long I am satisfied!

As long I am satisfied!

Looking at others blog make me wonder, what is the true functions and purposes of a blog. Is it for a journal after you came back form a far...

Endless Love...

Endless Love...

Endless Love...

My love, There's only you in my life The only thing that's right My first love, You're every breath that I take You're every...

My latest pictures...

My latest pictures...

My latest pictures...

All of it taken by myself! Ha ha ha... I was bored that time with nothing to do. So, I took my own pictures. So kambing like!

23 Disember, 2007

New year resolution?

New year resolution?

New year resolution?

Hehehehe... Time for me to renew my resolution, so-to-called. Heh heh heh! This year resolutions 2007, part of it still not yet archieved, b...

(They Long To Be) Close To You

(They Long To Be) Close To You

(They Long To Be) Close To You

Why do birds suddenly appear Every time you are near? Just like me, they long to be Close to you. Why do stars fall down from the sky Every ...

Yang sebenarnya...

Yang sebenarnya...

Yang sebenarnya...

Masa hadapan tiada jaminan, apa yang tinggal hanyalah kenangan. Kalau umur panjang, aku datang.

21 Disember, 2007

Confused!

Confused!

Confused!

I'm confused! Really confused... First this and then that? I really don't understand it!... Shoot! Grrrrr... Mind me about what I sa...

20 Disember, 2007

Which?

Which?

Which?

Lama betol aku spent masa mencari skin² baru untuk blogspot nih. Tapi semuanya hampeh. Tak der satu pun yang memenuhi citarasa aku. Last² ak...

Celebration

Celebration

Celebration

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Semoga segala pengorbanan yang dilakukan pada hari yang mulia ini diberkati oleh Allah S.W.T... Sekali lagi ak...

19 Disember, 2007

No goodbye!

No goodbye!

No goodbye!

I went to Gurl blogspace and she wrote something about me there, which made me cry. Here what she wrote: I'm happy tht my beloved oopa h...

Sunshine!!!

Sunshine!!!

Sunshine!!!

Well, raining season for me is over. Sunshine, sunshine, sunshine... I'm bathing in the soothing light right now. Flowers blooming, the ...

18 Disember, 2007

Peace at last? We'll see...

Peace at last? We'll see...

Peace at last? We'll see...

Everything went well today. Meeting hari ni ngan Mayban Fortis Holdings Bhd. berjalan lancar. Seronok rasanya dapat selesaikan benda² compli...

This message is in Japan!

This message is in Japan!

This message is in Japan!

私お祝いの言葉を、この場合、英語を読むことができます。読んでいない人たちのためにいくつかの誤ったメッセージを自分のブログにして私はここに書かれて日本(読むことができなかった場合にインストールされていない) 。 うーん、それは感情的なものではありませんが、私の後に戻る。それは特定の...

Byoki nan no?

Byoki nan no?

Byoki nan no?

Pening, nak pitam, loya, nak muntah... Semua ada. Get that a lot today! I don't know what happened, but... hope it will not last long. G...

16 Disember, 2007

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Sooo excited to wait this game to come out!

I read that alright!

I read that alright!

I read that alright!

I read that. I read that throughly... I read that just fine! Not that I angry or sad, only dissapointed. It should have not end that way. It...

Pahang...

Pahang...

Pahang...

Apa yang ada di dalam kepala sekarang adalah; Pahang, Pahang, Pahang dan Pahang. Apa yang menarik tentang Pahang? Hmmm... Aku pun tak tau. A...

Windmills

Windmills

Windmills

I spend too much time raiding windmills We go side by side Laughing until its right Theres something that you wont show Waiting where the li...

Wajah² kebodohan...

Wajah² kebodohan...

Wajah² kebodohan...

Sawang

Sawang

Sawang

Rumah yang didirikan terasa begitu sepi. Tanpa berita yang seringkali dikumpul dan cuba untuk diuraikan. Terasa berada di rumah orang yang b...

12 Disember, 2007

Loosing a friend...

Loosing a friend...

Loosing a friend...

Hate loosing a friend, that dear to me... You lied to me bro! :(

ホール

ホール

ホール

私はすごく私の心に大きな穴 これは非常に大きな穴がないようにすることだけで、もはや ゆっくりと、痛みを消費してくれ 私まで、もう泣くことはできません

Huh!

Huh!

Huh!

Sometimes, I do hate myself...

10 Disember, 2007

私はすでに死んだか?

私はすでに死んだか?

私はすでに死んだか?

彼女が本当に懐かしいそんなに痛くっ内部!私を傷つけることはできませんので息...

09 Disember, 2007

So close

So close

So close

You’re in my arms And all the world is calm The music playing on for only two So close together And when I’m with you So close to feeling al...

Rindu...

Rindu...

Rindu...

Bila keadaan menjadi sepi, segala kerinduan menjadi kelumit yang sukar untuk dikikis. Kerinduan pada mak yang paling kuat menggamit jiwa pad...

Pictures

Pictures

Pictures

Picture of a dead guy long ago!

Sakti jariku...

Sakti jariku...

Sakti jariku...

Ia mampu menjadikan sebuah ilusi satu realiti Ia memberitahu penipuan yang mampu mengukir senyuman Ia mencipta bait² ayat yang kemudian disu...

Seribu tahun - Imran Ajmain

Seribu tahun - Imran Ajmain

Seribu tahun - Imran Ajmain

Love this song, more and more every day! Rela ku menunggu mu seribu tahun lama lagi Tapi benar kah hidup ku kan selama ini Biar berputar uta...

08 Disember, 2007

From Pahang with ... ?

From Pahang with ... ?

From Pahang with ... ?

As the title applies, love may comes in every turn and corner, if you know how to look! But in this case, I do not know either it's love...

05 Disember, 2007

Zack

Zack

Zack

Zack! Which 2 times cooler than Cloud!

04 Disember, 2007

Heroes

Heroes

Heroes

Sekarang ni, aku tengah giler mendonlod tv series "Heroes". Until today, I've collected episode 1 until episode 11 and more ep...

Enchanted

Enchanted

Enchanted

My favourite scene!

Titik asal.

Titik asal.

Titik asal.

Kadang-kala, tertanya² berapa kalikah hati perlu dikecaikan hanya untuk mencari kasih dan cinta. Berapa kali perlu untuk melalui pengalaman ...

02 Disember, 2007

Be Safe!

Be Safe!

Be Safe!

We are not safe yet. Covid-19 is still around. Be safe everyone!
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog