22 November, 2007

Apa yang tak kena ha?

| No comment
I don't know what's wrong with me this past few weeks. Mengantuk je memanjang. Nak kata tak cukup tidur, tak jugak. Naik lrt waktu semasa nak pergi kerja, pantang letak kepala kat dinding mesti nak terlelap. Naik bas nak gi buat company visit pun sama. Pantang jer bas berjalan sure nak terlelap. Nasib baik la tak terlajak.

Pastu plak, selera makan bertambah² plak tu. Pantang la perut kosong je, mesti la nak mengunyah. Sekarang badan dah membuak². Huhu... Ijann dah gumuk macam dunat. :p

What is wrong wif me?
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog