26 November, 2007

(T_T)

(T_T)

(T_T)

My heart broken... Shattared to peaces..

23 November, 2007

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhhhhhhhhh!!!... Esok ari Sabtu. Mati la aku mak. matilah!!! Memang lunyai la aku kena tiaw ngan bos aku kat dalam meeting Takotnya akuu...

Seram!

Seram!

Seram!

Seramnya nak menghadap meeting hari Sabtu ni. Aku dapat rasakan sesuatu yang tak menyenangkan bakal berlaku. Adula... Aku takuttttt... Takut...

22 November, 2007

Apa yang tak kena ha?

Apa yang tak kena ha?

Apa yang tak kena ha?

I don't know what's wrong with me this past few weeks. Mengantuk je memanjang. Nak kata tak cukup tidur, tak jugak. Naik lrt waktu s...

21 November, 2007

All end well...

All end well...

All end well...

All end well at last! At last, the Jaquezeean member heard the apology that we really wanted to hear. We confronted and had a "round-ta...

Error!

Error!

Error!

Huhuhuhu... Suddenly, my username is changed all of sudden. When I created this blog , I was using my same-old-faithful e-mail name, but the...

19 November, 2007

Hardest thing to say is sorry.

Hardest thing to say is sorry.

Hardest thing to say is sorry.

Well, lot of things happened past few weeks. Actually it happened a lot longer than that. But keeping it little by little made things compli...

:p

:p

:p

My friends and me, with tongue out. Hehehehe... Dondanglah sayang Makhluk besyor Local Jacky Chan Kununnya kiyut Parti liar I'm loving i...

18 November, 2007

Lack of inspiration.

Lack of inspiration.

Lack of inspiration.

I don't have anything to post recently. Tak tau kenapa. Lack of ideas or maybe inspiration. Maybe after this, I'll post something th...

13 November, 2007

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Such a beautiful song! param gyeoli changeul heundeulgo nae gimalhan jakeun nawei pan weouro areumduphge byulbijdeureul kadeul chaewojuneyo ...

06 November, 2007

One after another!

One after another!

One after another!

One problem solved and one another arises. Hehehehehe... I think that what world is all about. Today, I've successfully solved the noteb...

04 November, 2007

Lazy!

Lazy!

Lazy!

Mesti lebih rajin. Mesti lebih rajin... Couple of weeks ago, I was so lazy to do anything. Malas nak buat itu ini. Hope, this week can impro...

03 November, 2007

Internet is for porn... Or does it?

Internet is for porn... Or does it?

Internet is for porn... Or does it?

I went for a nap after came back from work, but then I was being waken by a series of phone call. 16 missed calls to be exact. When I answer...

01 November, 2007

Out of the blue...

Out of the blue...

Out of the blue...

Hari ni, aku gi Subang Jaya untuk ke salah satu syarikat yang dipertanggung jawabkan kepada aku. So, selepas aku ambil pas dan menunggu lif ...

1 month old

1 month old

1 month old

Hoorayyyyyyyyyyy... This blog is one month old now. Hahaha... Kejap je... Walaupun tak ada banyak post yang aku buat, tapi lebih banyak le d...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog