19 Oktober, 2007

Until Monday...

| No comment
Buhsannyaaaaaa... Life gets pretty boring when I'm not in the mood. Everything that I want to do, things I should have done doing, all got postponed. All because I got infected with this virus thingy called "laziness". Lazy to do this, to do that... Aiyah! All of this because of raya fever la.

Ala... Tapi aku bukannya sambut raya sangat pun tahun ni macam tahun² lepas. Ni semuanya sebab aku "malas" nak berjalan ke rumah² menonjolkan diri aku kepada sanak sedara yang selalunya akan pop the big Q that normally the same year after year. And I got sick of it!

So, this laziness thingy lasted until today and will probably heal until next week. Lama gak virus ni dok menempek dalam kepala aku sampaikan benda yang paling rajin untuk aku buat hanyalah pergi makan. That cronik huh? Lazy to do everything except eating! Yea yea...

Aku hanya nak tunggu sampai Isnin ni. Sebab penyakit dari virus pemalas ni hilang hari Isnin ni...

Until Monday!
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog