20 Oktober, 2007

Sony, PlayStation and Me

| No comment


I've been a Sony fans for quite some times now. Among the early product from Sony that I have is PlayStation. Dan sampai sekarang, PlayStation dah jadi salah satu daripada hidup aku. Dalam sehari, aku mesti akan meluangkan masa sekurang²nya satu jam untuk main game.

Dari PlayStation, ke PlayStation2 hinggalah sekarang PlayStation3, I cannot get my hands off it. Addicted to it. Tapi tak tau la sampai bila addiction ni will last. But I think, it's going to be long... Maybe until Square Enix stop making Final Fantasy game series dalam PlayStation. :D

Well, it's a Sony after all.
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog