31 Oktober, 2007

Appraisal

Appraisal

Appraisal

Hehehehehe... This morning, my collegues and I went for appraisal one by one to my boss office. I was the 6th person to go. And what the res...

28 Oktober, 2007

Haiti UFO!

Haiti UFO!

Haiti UFO!

Watch these 3 videos! You will be amazed!!! Cool eh? I thought that too! First I was like... "WAAAAAAAAAAAAA...!!!" but then, afte...

27 Oktober, 2007

Kawan baru?

Kawan baru?

Kawan baru?

Yesterday, masa aku tunggu bas depan KLCC untuk ke Sg. Wang, adalah seorang budak lelaki ni sapa aku untuk bertanyakan bas mana yang perlu d...

26 Oktober, 2007

48 hours a day

48 hours a day

48 hours a day

Kan bagus kalau satu hari bersamaan dengan 48 jam. Banyak menda yang boleh aku buat. Tak lah lagi aku kurang masa untuk tidur. Ada masa untu...

24 Oktober, 2007

Kuroneko no tango

Kuroneko no tango

Kuroneko no tango

Cats are cute! And this song too is cute. My favourite song the other day! Enjoy Kuroneko no tango (A black cat) - Minagawa Osamu Kimi wa ka...

23 Oktober, 2007

What?

What?

What?

Here is something that I read yesterday that quite shoking, to me... "Oct. 20 - British author J.K. Rowling has 'outed' one of ...

Di mana air?

Di mana air?

Di mana air?

Huhuhuhuhu... Dengan dukacitanya dimaklumkan, aku terpaksa EL ari nih sebab rumah aku tak ada air. Tak dapek la aku mandi pagi untuk members...

Ignorance is bliss

Ignorance is bliss

Ignorance is bliss

Kengkadang, ignorance tu adalah sesuatu yang menyenangkan. Tak perlu ada menjawab soalan yang menyakitkan hati, tak perlu nak berkongsi sesu...

22 Oktober, 2007

Raya and open house...

Raya and open house...

Raya and open house...

Sepanjang minggu ni, perut aku tak berapa baik. Asyik meragam jer. Semuanya sebab rumah terbuka yang dibuat oleh kawan². Macam² makanan yang...

20 Oktober, 2007

Square Enix, Final Fantasy and Me

Square Enix, Final Fantasy and Me

Square Enix, Final Fantasy and Me

Apart from PlayStation, what the use of it if there is no Final Fantasy game in it. I really love that game, lot! First time I was introduce...

Sony, PlayStation and Me

Sony, PlayStation and Me

Sony, PlayStation and Me

I've been a Sony fans for quite some times now. Among the early product from Sony that I have is PlayStation. Dan sampai sekarang, PlayS...

19 Oktober, 2007

Until Monday...

Until Monday...

Until Monday...

Buhsannyaaaaaa... Life gets pretty boring when I'm not in the mood. Everything that I want to do, things I should have done doing, all g...

18 Oktober, 2007

Bad news? Or good?

Bad news? Or good?

Bad news? Or good?

Ari ni, lepas aku balik kerja, terus aku lepak kat kedai kakak aku. Sembang sikit ngan dia before she gave me the big news. Dia cakap dia na...

17 Oktober, 2007

New at everything...

New at everything...

New at everything...

Bismillah… Kali pertama aku tulis blog adalah dekat MySpace ( http://www.myspace.com/the_fenrir) dan ini adalah cubaan kali kedua aku deng...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog