31 Disember, 2007

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat Tahun Baru 2008

Selamat tahun baru 2008. Semoga tahun baru ini penuh dengan semangat dan keazaman yang jitu!!! p/s: Aku nak cepat. Aku nak keluar ngan memem...

30 Disember, 2007

New memory stick...

New memory stick...

New memory stick...

At last, after few months without nothing to play on my PSP, my PSP got a new 4GB memory stick. I've been waiting to replace my old one ...

Is this a blog supposed to be?

Is this a blog supposed to be?

Is this a blog supposed to be?

Like always, went to work at 7.35 am. My eyes was so sleepy, I couldn't get ot open. I was sleeping in the train till I got to Ampang st...

28 Disember, 2007

Completion.

Completion.

Completion.

Aku dah berjaya mendonlod dengan jayanya kesemua episod season pertama siri hit tv "Heroes". First season nih semuanya ada 23 dan ...

Butak!

Butak!

Butak!

Aku dah botak kembali. Botak untuk meringankan kepala, supaya lebih banyak idea akan keluar dari kepala batu ini. Memerah tumpuan supaya ota...

Entahlah!

Entahlah!

Entahlah!

Dah lama rasanya tak buat posting. Yang ada pun just cut-and-paste. Tak ada apa yang hendak di sharekan. Rasa macam kepala ni dah kosong wal...

27 Disember, 2007

"A song for you..." - Carpenters

"A song for you..." - Carpenters

"A song for you..." - Carpenters

I've been so many places in my life and time I've sung a lot of songs I've made some bad rhyme I've acted out my love in sta...

25 Disember, 2007

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Kisah setia seorang sahabat di malam raya

Sebuah cerita yang aku ambik dari buletin Friendster. Terkedu gak aku baca pada mulanya. Dan aku terasa syahdu dengan kesetiaan seorang kawa...

24 Disember, 2007

Me and Jaquezee

Me and Jaquezee

Me and Jaquezee

Walaupun aktiviti ni dah lama berlalu, aku tetap nak masukkan gambar² aku dan Jaquezeean waktu main bowling tempohari...

As long I am satisfied!

As long I am satisfied!

As long I am satisfied!

Looking at others blog make me wonder, what is the true functions and purposes of a blog. Is it for a journal after you came back form a far...

Endless Love...

Endless Love...

Endless Love...

My love, There's only you in my life The only thing that's right My first love, You're every breath that I take You're every...

My latest pictures...

My latest pictures...

My latest pictures...

All of it taken by myself! Ha ha ha... I was bored that time with nothing to do. So, I took my own pictures. So kambing like!

23 Disember, 2007

New year resolution?

New year resolution?

New year resolution?

Hehehehe... Time for me to renew my resolution, so-to-called. Heh heh heh! This year resolutions 2007, part of it still not yet archieved, b...

(They Long To Be) Close To You

(They Long To Be) Close To You

(They Long To Be) Close To You

Why do birds suddenly appear Every time you are near? Just like me, they long to be Close to you. Why do stars fall down from the sky Every ...

Yang sebenarnya...

Yang sebenarnya...

Yang sebenarnya...

Masa hadapan tiada jaminan, apa yang tinggal hanyalah kenangan. Kalau umur panjang, aku datang.

21 Disember, 2007

Confused!

Confused!

Confused!

I'm confused! Really confused... First this and then that? I really don't understand it!... Shoot! Grrrrr... Mind me about what I sa...

20 Disember, 2007

Which?

Which?

Which?

Lama betol aku spent masa mencari skin² baru untuk blogspot nih. Tapi semuanya hampeh. Tak der satu pun yang memenuhi citarasa aku. Last² ak...

Celebration

Celebration

Celebration

Selamat Hari Raya Aidil Adha. Semoga segala pengorbanan yang dilakukan pada hari yang mulia ini diberkati oleh Allah S.W.T... Sekali lagi ak...

19 Disember, 2007

No goodbye!

No goodbye!

No goodbye!

I went to Gurl blogspace and she wrote something about me there, which made me cry. Here what she wrote: I'm happy tht my beloved oopa h...

Sunshine!!!

Sunshine!!!

Sunshine!!!

Well, raining season for me is over. Sunshine, sunshine, sunshine... I'm bathing in the soothing light right now. Flowers blooming, the ...

18 Disember, 2007

Peace at last? We'll see...

Peace at last? We'll see...

Peace at last? We'll see...

Everything went well today. Meeting hari ni ngan Mayban Fortis Holdings Bhd. berjalan lancar. Seronok rasanya dapat selesaikan benda² compli...

This message is in Japan!

This message is in Japan!

This message is in Japan!

私お祝いの言葉を、この場合、英語を読むことができます。読んでいない人たちのためにいくつかの誤ったメッセージを自分のブログにして私はここに書かれて日本(読むことができなかった場合にインストールされていない) 。 うーん、それは感情的なものではありませんが、私の後に戻る。それは特定の...

Byoki nan no?

Byoki nan no?

Byoki nan no?

Pening, nak pitam, loya, nak muntah... Semua ada. Get that a lot today! I don't know what happened, but... hope it will not last long. G...

16 Disember, 2007

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Final Fantasy (versus) XIII extended trailer

Sooo excited to wait this game to come out!

I read that alright!

I read that alright!

I read that alright!

I read that. I read that throughly... I read that just fine! Not that I angry or sad, only dissapointed. It should have not end that way. It...

Pahang...

Pahang...

Pahang...

Apa yang ada di dalam kepala sekarang adalah; Pahang, Pahang, Pahang dan Pahang. Apa yang menarik tentang Pahang? Hmmm... Aku pun tak tau. A...

Windmills

Windmills

Windmills

I spend too much time raiding windmills We go side by side Laughing until its right Theres something that you wont show Waiting where the li...

Wajah² kebodohan...

Wajah² kebodohan...

Wajah² kebodohan...

Sawang

Sawang

Sawang

Rumah yang didirikan terasa begitu sepi. Tanpa berita yang seringkali dikumpul dan cuba untuk diuraikan. Terasa berada di rumah orang yang b...

12 Disember, 2007

Loosing a friend...

Loosing a friend...

Loosing a friend...

Hate loosing a friend, that dear to me... You lied to me bro! :(

ホール

ホール

ホール

私はすごく私の心に大きな穴 これは非常に大きな穴がないようにすることだけで、もはや ゆっくりと、痛みを消費してくれ 私まで、もう泣くことはできません

Huh!

Huh!

Huh!

Sometimes, I do hate myself...

10 Disember, 2007

私はすでに死んだか?

私はすでに死んだか?

私はすでに死んだか?

彼女が本当に懐かしいそんなに痛くっ内部!私を傷つけることはできませんので息...

09 Disember, 2007

So close

So close

So close

You’re in my arms And all the world is calm The music playing on for only two So close together And when I’m with you So close to feeling al...

Rindu...

Rindu...

Rindu...

Bila keadaan menjadi sepi, segala kerinduan menjadi kelumit yang sukar untuk dikikis. Kerinduan pada mak yang paling kuat menggamit jiwa pad...

Pictures

Pictures

Pictures

Picture of a dead guy long ago!

Sakti jariku...

Sakti jariku...

Sakti jariku...

Ia mampu menjadikan sebuah ilusi satu realiti Ia memberitahu penipuan yang mampu mengukir senyuman Ia mencipta bait² ayat yang kemudian disu...

Seribu tahun - Imran Ajmain

Seribu tahun - Imran Ajmain

Seribu tahun - Imran Ajmain

Love this song, more and more every day! Rela ku menunggu mu seribu tahun lama lagi Tapi benar kah hidup ku kan selama ini Biar berputar uta...

08 Disember, 2007

From Pahang with ... ?

From Pahang with ... ?

From Pahang with ... ?

As the title applies, love may comes in every turn and corner, if you know how to look! But in this case, I do not know either it's love...

05 Disember, 2007

Zack

Zack

Zack

Zack! Which 2 times cooler than Cloud!

04 Disember, 2007

Heroes

Heroes

Heroes

Sekarang ni, aku tengah giler mendonlod tv series "Heroes". Until today, I've collected episode 1 until episode 11 and more ep...

Enchanted

Enchanted

Enchanted

My favourite scene!

Titik asal.

Titik asal.

Titik asal.

Kadang-kala, tertanya² berapa kalikah hati perlu dikecaikan hanya untuk mencari kasih dan cinta. Berapa kali perlu untuk melalui pengalaman ...

02 Disember, 2007

Be Safe!

Be Safe!

Be Safe!

We are not safe yet. Covid-19 is still around. Be safe everyone!

26 November, 2007

(T_T)

(T_T)

(T_T)

My heart broken... Shattared to peaces..

23 November, 2007

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhh!!! Esok Sabtu!

Warghhhhhhhhhh!!!... Esok ari Sabtu. Mati la aku mak. matilah!!! Memang lunyai la aku kena tiaw ngan bos aku kat dalam meeting Takotnya akuu...

Seram!

Seram!

Seram!

Seramnya nak menghadap meeting hari Sabtu ni. Aku dapat rasakan sesuatu yang tak menyenangkan bakal berlaku. Adula... Aku takuttttt... Takut...

22 November, 2007

Apa yang tak kena ha?

Apa yang tak kena ha?

Apa yang tak kena ha?

I don't know what's wrong with me this past few weeks. Mengantuk je memanjang. Nak kata tak cukup tidur, tak jugak. Naik lrt waktu s...

21 November, 2007

All end well...

All end well...

All end well...

All end well at last! At last, the Jaquezeean member heard the apology that we really wanted to hear. We confronted and had a "round-ta...

Error!

Error!

Error!

Huhuhuhu... Suddenly, my username is changed all of sudden. When I created this blog , I was using my same-old-faithful e-mail name, but the...

19 November, 2007

Hardest thing to say is sorry.

Hardest thing to say is sorry.

Hardest thing to say is sorry.

Well, lot of things happened past few weeks. Actually it happened a lot longer than that. But keeping it little by little made things compli...

:p

:p

:p

My friends and me, with tongue out. Hehehehe... Dondanglah sayang Makhluk besyor Local Jacky Chan Kununnya kiyut Parti liar I'm loving i...

18 November, 2007

Lack of inspiration.

Lack of inspiration.

Lack of inspiration.

I don't have anything to post recently. Tak tau kenapa. Lack of ideas or maybe inspiration. Maybe after this, I'll post something th...

13 November, 2007

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Byul (Star) - Kim Ah Joong

Such a beautiful song! param gyeoli changeul heundeulgo nae gimalhan jakeun nawei pan weouro areumduphge byulbijdeureul kadeul chaewojuneyo ...

06 November, 2007

One after another!

One after another!

One after another!

One problem solved and one another arises. Hehehehehe... I think that what world is all about. Today, I've successfully solved the noteb...

04 November, 2007

Lazy!

Lazy!

Lazy!

Mesti lebih rajin. Mesti lebih rajin... Couple of weeks ago, I was so lazy to do anything. Malas nak buat itu ini. Hope, this week can impro...

03 November, 2007

Internet is for porn... Or does it?

Internet is for porn... Or does it?

Internet is for porn... Or does it?

I went for a nap after came back from work, but then I was being waken by a series of phone call. 16 missed calls to be exact. When I answer...

01 November, 2007

Out of the blue...

Out of the blue...

Out of the blue...

Hari ni, aku gi Subang Jaya untuk ke salah satu syarikat yang dipertanggung jawabkan kepada aku. So, selepas aku ambil pas dan menunggu lif ...

1 month old

1 month old

1 month old

Hoorayyyyyyyyyyy... This blog is one month old now. Hahaha... Kejap je... Walaupun tak ada banyak post yang aku buat, tapi lebih banyak le d...

31 Oktober, 2007

Appraisal

Appraisal

Appraisal

Hehehehehe... This morning, my collegues and I went for appraisal one by one to my boss office. I was the 6th person to go. And what the res...

28 Oktober, 2007

Haiti UFO!

Haiti UFO!

Haiti UFO!

Watch these 3 videos! You will be amazed!!! Cool eh? I thought that too! First I was like... "WAAAAAAAAAAAAA...!!!" but then, afte...

27 Oktober, 2007

Kawan baru?

Kawan baru?

Kawan baru?

Yesterday, masa aku tunggu bas depan KLCC untuk ke Sg. Wang, adalah seorang budak lelaki ni sapa aku untuk bertanyakan bas mana yang perlu d...

26 Oktober, 2007

48 hours a day

48 hours a day

48 hours a day

Kan bagus kalau satu hari bersamaan dengan 48 jam. Banyak menda yang boleh aku buat. Tak lah lagi aku kurang masa untuk tidur. Ada masa untu...

24 Oktober, 2007

Kuroneko no tango

Kuroneko no tango

Kuroneko no tango

Cats are cute! And this song too is cute. My favourite song the other day! Enjoy Kuroneko no tango (A black cat) - Minagawa Osamu Kimi wa ka...

23 Oktober, 2007

What?

What?

What?

Here is something that I read yesterday that quite shoking, to me... "Oct. 20 - British author J.K. Rowling has 'outed' one of ...

Di mana air?

Di mana air?

Di mana air?

Huhuhuhuhu... Dengan dukacitanya dimaklumkan, aku terpaksa EL ari nih sebab rumah aku tak ada air. Tak dapek la aku mandi pagi untuk members...

Ignorance is bliss

Ignorance is bliss

Ignorance is bliss

Kengkadang, ignorance tu adalah sesuatu yang menyenangkan. Tak perlu ada menjawab soalan yang menyakitkan hati, tak perlu nak berkongsi sesu...

22 Oktober, 2007

Raya and open house...

Raya and open house...

Raya and open house...

Sepanjang minggu ni, perut aku tak berapa baik. Asyik meragam jer. Semuanya sebab rumah terbuka yang dibuat oleh kawan². Macam² makanan yang...

20 Oktober, 2007

Square Enix, Final Fantasy and Me

Square Enix, Final Fantasy and Me

Square Enix, Final Fantasy and Me

Apart from PlayStation, what the use of it if there is no Final Fantasy game in it. I really love that game, lot! First time I was introduce...

Sony, PlayStation and Me

Sony, PlayStation and Me

Sony, PlayStation and Me

I've been a Sony fans for quite some times now. Among the early product from Sony that I have is PlayStation. Dan sampai sekarang, PlayS...

19 Oktober, 2007

Until Monday...

Until Monday...

Until Monday...

Buhsannyaaaaaa... Life gets pretty boring when I'm not in the mood. Everything that I want to do, things I should have done doing, all g...

18 Oktober, 2007

Bad news? Or good?

Bad news? Or good?

Bad news? Or good?

Ari ni, lepas aku balik kerja, terus aku lepak kat kedai kakak aku. Sembang sikit ngan dia before she gave me the big news. Dia cakap dia na...

17 Oktober, 2007

New at everything...

New at everything...

New at everything...

Bismillah… Kali pertama aku tulis blog adalah dekat MySpace ( http://www.myspace.com/the_fenrir) dan ini adalah cubaan kali kedua aku deng...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog